RÓLUNK…

Manapság számos grafikai tevékenységet végző vállalkozással találkozhatunk. Kétségtelen, hogy aki ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, a bőség, a túlkínálat zavarában képes elveszni. Ilyenkor merül fel a megrendelőben a kérdés, hogy mégis kit, és mi alapján válasszon.

Néhány gondolatban szeretném a Kreatív grafika tevékenységét, szellemiségét bemutatni, így talán segítek döntésében, hogy milyen orientáltságú grafikai szolgáltatót, grafikust válasszon.

A Kreatív grafika célja elsősorban az egyedi és kreatív megoldások keresése és tervezése. Minden projekttel igyekszünk egyedit létrehozni, nem hétköznapi sémákra húzható megjelenést, design-t alkotni.

Tervező grafikusi munkáink mellett művészeti tevékenységekkel is foglalkozunk, így valósulhat meg, hogy igyekszünk tervezéseinkben egy művészibb megjelenést kialakítani.

Célunk, hogy az egyedi és minőségi grafikát megfizethetőbben kínáljuk ügyfeleink számára, azonban az árakat és minőséget lenyomó gyors nyomdákkal és önjelölt grafikusokkal – kiktől hemzseg az internet – nem tudjuk, és nem is kívánjuk felvenni a versenyt.

Hisszük, hogy a minőségre mindig van, és lesz igény, még ha az az adott pillanatban többe is kerül. Egy színvonalas kiadvány, brosúra, katalógus, névjegy, arculat stb… a vállalkozás számára kitűnő referencia, hosszútávon mindenképp megtérülő választás.

avatar_2018

Batki Mónika

kreatív alkotó

SZOLGÁLTATÁSAINK

Weblap szerkesztés

Arculat tervezés

Kiadvány szerkesztés

Csomagolás tervezés

Grafikai tervezés

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Telefonszám:

+36 20 910 75 99

E-mail:

info[@]batki-design.hu

Adószám: 78781436-1-33